Evenementen trainingen

  • Home
  • Evenementen trainingen
NickivanHeugten
Nicki van Heugtenopleider systemisch werkOpleiding Systemisch interveniëren in organisaties
12 dagen
Ja tegen Nu AcademieStart september 2024

Opleiding Systemisch interveniëren in organisaties

De diepgaande inzichten vanuit het Systemisch werken zijn, door de jaren heen, ook behulpzaam en van grote betekenis gebleken bij het kijken naar organisaties en veranderingen. Wanneer we kijken naar de organisatie als (ge)heel en vanuit een innerlijk “ja” tegen alles wat er is zijn we instaat om een grotere waarheid aan het licht te brengen die tot dan toe verborgen was. Naast de overeenkomsten is de informatie, die we oogsten vanuit de verschillen tussen een familiesysteem en een taaksysteem, een belangrijke bron waar we als Systeemopstellers mee werken.

NickivanHeugten
Nicki van Heugtenopleider systemisch werkOpleiding
Systeemopsteller
24 dagen
Ja tegen Nu AcademieStart september 2024

Opleiding Systeemopsteller

Het familie systeem strekt zich over meerdere generaties uit. Wie wij nu zijn, heeft alles te maken met dat verleden. Iedereen heeft zijn eigen plek in het systeem en er is sprake van een ordening. Het op een diep niveau leren kennen van de eigen plek, de plek van anderen en de acceptatie hiervan, kan tot veel inzicht en verandering leiden. Wanneer een of meer van deze aspecten in een systeem in de knel komen, ontstaan verschillende dynamieken. Zoals: je plaatsen boven een ander, iets dragen voor iemand anders in het systeem, de opgaven van iemand anders vervullen of onverwerkte emoties van een ander overnemen. Een aantal symptomen kan het gevolg zijn. Bijvoorbeeld: aan kracht verliezen, onbedoelde ruzies, uitsluiting van een van de (familie)leden, ziekte, verslaving of onduidelijke lichamelijke klachten.

ArianevanHeijningen
Ariane van HeijningenTrainer socratisch coachenSocratisch Coachen
2 dagen
Ja tegen Nu Academie12 en 13 september 2024

Training Socratisch Coachen

Ontdek hoe je als coach vanuit de niet-wetende houding kunt begeleiden, scherpe vragen stelt, intervenieert op klassieke denkfouten en hardnekkige vooronderstellingen, die iemand onbewust stevig in de greep kunnen houden. Na deze training ben je direct in staat om het socratische gesprek toe te passen in 1-op-1-situaties in jouw dagelijks werk.

NickivanHeugten
Nicki van Heugtenopleider systemisch werkDeep Dive in Leiderschap
10 dagen
Ja tegen Nu AcademieStart november 2024

Deep Dive in Leiderschap

De leidinggevende die in verbinding oude patronen weet te doorbreken is in staat om groei en vernieuwing te creëren. Die leidinggevende maakt verandering mogelijk door trouw te zijn aan zichzelf en volledig present te zijn in de verbinding. Deze dienende houding is van grote betekenis in onze huidige en snel veranderende maatschappij. Maar hoe doe je dat dan? Zowel het goede voor de medewerkers als voor de organisatie nastreven? En hoe blijf je verbindend wanneer je als leidinggevende in contact met de medewerker zelf getriggerd raakt? En hoe sluit je aan bij teamdynamiek en krijg je teamleden mee in verandering? Dit zijn allemaal vraagstukken die in deze leergang behandeld worden.

Kim Linders
Kim LindersTrainer Deep DemocracyDeep Democracy
2 dagen
Ja tegen Nu Academie26 en 27 september 2024

Training Deep Democracy

Als jij in jouw team merkt dat er meer over elkaar gesproken wordt dan met elkaar. Wanneer veranderingen maar niet van de grond komen en elkaars verschillende kwaliteiten niet worden benut dan kan jij met de praktische tools uit de Deep Democracy het tij nu gaan keren.

Comments are closed

Terug naar Ja tegen Nu - Home