Over ons

Maak kennis met onspijltje oranje

Over Ja tegen Nu Academie

Ruimte komt vóór de beweging. Dit inzicht is de oorsprong van Ja tegen Nu en haar Academie. We kunnen als mens een heel leven bezig zijn met ‘vechten’ tegen stukken van onszelf waar we liever vanaf willen. Wanneer we echter een tijd lang ruimte ervaren om onszelf en onze patronen met milde ogen te onderzoeken, geven we onszelf als het ware die ruimte. We leren dan meegaan in de stroom van het leven in plaats van er tegen te vechten. Het vechten maakt plaats voor een groot “Ja” tegen elk Nu.

We heten jou van harte welkom op onze Academie. Dit is een plek waar patronen die vast zitten weer in beweging komen. Waar je welkom bent precies zoals je bent. De rode draad in ons gehele aanbod is dan ook de dragende kracht van het “Insluiten”.

Ons team bestaat uit ervaren coaches en trainers die jou graag verder helpen op jouw weg van persoonlijke of professionele ontwikkeling en die de ruimte waar wij het hier over hebben voor jou faciliteren. Zodat jij, helemaal jij kan zijn. Jouw groei is hierop het antwoord.

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan zeker op onze agenda.

  • Voor veelgestelde vragen ga je naar onze FAQ
  • Bezoek onze webwinkel voor onze mooie systemische coachmaterialen

13 trainers

5 persoonlijke coaches

1 berg liefde

Ons teamshape title_shape 1

Ontmoet ja tegen Nu

jategennuacademie ons team nicki van heugten
+

Nicki van Heugten

Directie, Opleider Systeemopsteller, Deep Dive in Leiderschap
jategennuacademie ons team saskia steijns
+

Saskia Steijns

Officemanager
jategennuacademie ons team susan boumans
+

Susan Boumans

Systemisch coach
jategennuacademie ons team ariane van heijningen
+

Ariane van Heijningen

Trainer Socratisch Coachen
jategennuacademie ons team anne marie kemps
+

Anne-Marie Kemps

Coach, Co-trainer Deep Dive in Leiderschap, Trainer 4-daagse Vrouw!
jategennuacademie ons team manja de lang
+

Manja de Lang

Trainer Trauma Sensitief Werken
jategennuacademie ons team johanna descamps
+

Johanna Descamps

Trainer Lichaamsgericht coachen, Verbindend begeleiden bij rouw en verlies
jategennuacademie ons team janice van melis
+

Janice van Melis

Trainer Systemisch werken in de Loopbaanpraktijk
Kim Linders
+

Kim Linders

Trainer Deep Democracy
shapes
shapes
Reviewspijltje oranje

Wat schrijven anderen over ons

Uitstekend
Gebaseerd op 11 recensies
Bonnie Van de Schraaf
Bonnie Van de Schraaf
23/04/2023
De training tafelopstellingen was in een woord geweldig! Er werd vooral veel geoefend waardoor de essentie goed zichtbaar werd. De sfeer was heel veilig, welkom en warm. Kortom: Dikke aanrader!!
nienke reijnders
nienke reijnders
17/11/2022
Geweldige training over socratisch coachen van Ariane van Heijningen. Mooie tools om mee aan de slag te gaan in de praktijk. Dit in de fijne omgeving van "ja tege nu", waar je je meteen prettig voelt en ook nog eens geniet van een heerlijke lunch.
Malou Rompen
Malou Rompen
08/10/2022
Ik heb de tweedaagse Innerlijk Kind training gevolgd bij Ja tegen Nu. In een hele fijne groep onder de kundige en warme begeleiding van Anne-Marie Kemps. Het waren twee bijzondere dagen, die veel losmaakte en tot mooie inzichten leidden. Er werd voldoende afgewisseld tussen theorie en vooral veel oefenen en zelf ervaren. Fijne oefeningen die meteen toepasbaar zijn voor jezelf of binnen coaching / therapie. Dank jullie wel 🙏🏼
Rini Nieuwkamer
Rini Nieuwkamer
20/06/2022
Wat een gave ervaringen opgedaan met een mooie groep mensen, kwetsbaar en oprecht. Een voorrecht om er bij te mogen zijn !
Ineke Wempe
Ineke Wempe
02/05/2022
Een reis naar je hart is een kado aan je zelf. Nicky is instaat om van elke familieopstelling onvoorwaardelijke liefde te maken. Samen met Peter Winteraeken. Dankbaar dat ik de reis hebben mogen maken.
Cis Groen
Cis Groen
15/02/2022
Ik heb de training systemisch werken in loopbanen gevolgd bij de Ja tegen Nu academie. Het is een zeer waardevolle aanvulling aan mijn "gereedschapskist" bij het begeleiden van loopbaanvraagstukken. Tijdens de cursus hebben we veel geoefend zodat we de werkvormen meteen konden toepassen in de dagelijkse praktijk. De trainers, de inhoud van de cursus, de heerlijke lunch, alles was tot in de puntjes verzorgd! Een aanrader!
Intueri Coaching
Intueri Coaching
23/05/2021
Nicki en daarmee Ja tegen Nu, raad ik zeer zeker aan voor alle vragen over persoonlijke groei, familie- en teamdynamieken. Nicki's coachende stijl en werkwijze is heel persoonlijk, altijd integer, helder, wijs en vanuit het hart. Als ervaren systeemopsteller, begeleidt Nicki opstellingen op een professionele en mensgericht wijze. Ze wijst je de weg om daadwerkelijk "ja" tegen Nu te zeggen. (Janice van Melis, Loopbaanadviseur UWV & eigenaar Intueri Coaching)
Reviewspijltje oranje

Wat zeggen anderen over ons

Terug naar Ja tegen Nu - Home