Groei als coach

Ja tegen Nu Academiepijltje oranje

Investeer in jouw vakontwikkeling

Als coach, leidinggevende, trainer of begeleider ben jij zelf het belangrijkste instrument. Jouw ontwikkeling is van groot belang in het begeleiden van een ander. Ook na jouw opleiding als coach gaat deze ontwikkeling door.

Wie ben jij als (bege)leider? Welke positie neem jij in tijdens het traject? Wat neem je mee van jezelf? Waar zitten jouw triggers en waar verlies jij jouw helderheid? Waar kom jij in onvrijheid terecht? Dit is een blijvend onderzoek voor een coach/begeleider die het belangrijk vindt dat hij/zij/het zuiver is in de begeleiding en het onderzoek.

Elke coach heeft graag verschillende coachtools, werkvormen en methodieken bij de hand. We willen graag datgene inzetten dat op dat moment, in de hier-en-nu het beste is voor onze klant. Het gaat niet om die éne methode, dat er maar één weg zou zijn, één waarheid. Vanuit deze visie bieden wij verschillende opleidingen en trainingen aan voor het verdiepen en verbreden van jouw professionele ontwikkeling.

Ja tegen nu is een erkende onderwijsinstelling. Hierdoor zijn onze trainingen vrijgesteld van BTW. We dragen het keurmerk van de Nederlandse Orde van Training en Opleiding. De meeste trainingen zijn hiernaast ook erkend door NOBCO en SKJ met PE-punten. Bij het scholingsaanbod vind je bij overige informatie terug of de scholing PE punten heeft en hoeveel er toegekend zijn.

Ons team bestaat uit verschillende professionals met allemaal onze eigen specialisme. Één ding hebben we gemeen: we houden van mensen en doen ons werk met een grote berg Liefde. We heten je dan ook graag van harte welkom bij de Ja tegen Nu Academie.

Terug naar Ja tegen Nu - Home