Groei als leider

  • Home
  • Groei als leider
Ja tegen Nu Academiepijltje oranje

Groei in jouw leiderschap

In jouw rol als leidinggevende wil je graag het verschil maken. Mensen stimuleren en motiveren om hun kwaliteiten te benutten. Je hebt het beste met iedereen voor, uiteraard binnen de context waar jullie werken. Er is een gezamenlijke taak en je wilt vooruit, de focus op de toekomst.

Het klinkt allemaal mooi, maar helaas is het geen gemakkelijke plek, de plek van de leider. Soms zit je tussen het hogere management en jouw eigen medewerkers in. En wanneer je zelf de bestuurder bent is het ook een plek die eenzaam kan zijn. In het leidinggeven kom je onherroepelijk jezelf tegen. Je krijgt meerdere keren spiegels voorgehouden en je eigen triggers worden actief. Trouw zijn aan jezelf blijkt vaak veel lastiger dan gedacht en de verbinding houden wanneer je getriggerd wordt is ook geen gemakkelijke uitdaging.

De organisatie of het team is in de meeste situaties vaak een afspiegeling van jou..Dat is nogal wat..

In onze trainingen, opleidingen en in ons leiderschapsprogramma de Deep Dive geven leidinggevenden aan dat onze interventies hen echt helpen om de juiste plek in te nemen. Ze doorbreken patronen, bij zichzelf en bij anderen. Ze leren op een diepe laag hun eigen plek te kennen en in te nemen. Wat er dan gebeurt voelt soms als magie en gekscherend worden we ook wel eens de Harry Potterschool genoemd;-)

Ja tegen nu is een erkende onderwijsinstelling. Hierdoor zijn onze trainingen vrijgesteld van BTW. We dragen het keurmerk van de Nederlandse Orde van Training en Opleiding. De meeste trainingen zijn hiernaast ook erkend door NOBCO en SKJ met PE-punten. Bij het scholingsaanbod vind je bij overige informatie terug of de scholing PE punten heeft en hoeveel er toegekend zijn.

Ons team bestaat uit verschillende professionals met allemaal onze eigen specialisme. Één ding hebben we gemeen: we houden van mensen en doen ons werk met een grote berg Liefde. We heten je dan ook graag van harte welkom bij de Ja tegen Nu Academie.

Terug naar Ja tegen Nu - Home