Coaching

Ja tegen Nu Academiepijltje oranje

Coaching

“We don’t see the things the way they are, we see them as we are.”

Soms loop je even in een cirkel en herhaalt zich in jouw leven een patroon dat je graag wilt doorbreken. Je wilt ergens vanaf en dat lukt nog niet zo makkelijk. Je voelt dat je vastzit, je onvrede zich herhaalt of groter wordt en je voelt je afgesneden van geluk. Niet lekker in je vel zitten of het herhalen van patronen waar je liever vanaf wil, kost veel energie. Soms zit je een tijdje vast, kom je niet voorruit en stagneert de stroom en jouw groei. Coaching kan je dan helpen om inzicht te krijgen in je patronen en vooral ook uitzicht op nieuwe, andere manieren. We krijgen dan weer zicht op hoe we het patroon kunnen doorbreken en weer verder kunnen groeien.

Welk leven je kunt leiden hangt af van hoe je kijkt en handelt vanuit datgene wat op jouw pad komt. Heb je het gevoel dat het leven je overkomt? Waar ligt de ruimte en welke keuzes heb je nu? Hoe ziet je leven eruit als je gelooft dat je geen keuze hebt, en hoe als je ervan uitgaat dat je die wel hebt? Wie kies jij te zijn?

Wanneer je vastloopt kan het fijn zijn dat iemand met je meekijkt en je ondersteunt in het zetten van jouw volgende stap. We geven je graag een warm gevoel van welkom zijn ‘met alles dat er op dit moment is’. Vanuit dit welkom en de ruimte om helemaal jezelf te zijn wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en in beweging te komen.

We willen ons allemaal graag ‘op onze plek’, welkom, gezien en gehoord voelen. Die plek willen wij graag tijdelijk voor jou zijn, een ruimte waarin jij jezelf en jouw vraag kan ontdekken en een nieuwe beweging maakt. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in coaching bij persoonlijk en professionele vraagstukken. Hiernaast staan we bekend om onze warme, mensgerichte en systemische benadering. We weten zeker dat je je snel op je gemak en welkom bij ons zal voelen.

Wanneer je voor ons kiest start jouw coaching altijd eerst met een consult op basis van Human Design of Systemisch werk. Vanuit daar kijk je samen met jouw coach Susan of Anne-Marie naar een passend vervolg. Vaak kan je na één gesprek weer zelf op weg op jouw levenspad. We bieden ook langere begeleiding voor diegene die het fijn vinden wat langer op onze plek te verblijven.

Start met coaching door:

Voor meer info en mogelijkheden neem contact op.

Terug naar Ja tegen Nu - Home