Human Design in je relatie

  • Home
  • Human Design in je relatie
Ja tegen Nu
Krijg meer inzicht in je relatietitle_shape 1

Human Design in je relatie

Je begon deze reis om samen oud te worden. En zoals alle relaties kent jullie relatie ook momenten van samen en van verwijdering. In die momenten van verwijdering zouden jullie graag weten wat er speelt en vooral ook wat jullie kunnen doen om weer opnieuw de verbinding met elkaar te ervaren.

Een handleiding van jezelf en van elkaar. Dat is ontzettend behulpzaam en zou eigenlijk een standaard huwelijkscadeau moeten zijn, toch?!

Wanneer jullie je eigen en elkaars Human Design ontdekken geeft dit in eerste instantie inzicht in jezelf, in jouw partner en wat er tussen jullie gebeurt. Het geeft hiernaast handvatten om de verbinding sneller te laten stromen in momenten dat het lastig is.

Human Design is een combinatie van astrologie, de Chinese I Tjing, de joodse Kabbala, de hindoeïstische chakraleer en de wetenschappelijke stromingen, kwantummechanica, biochemie en genetica.

Wanneer past relatiebegeleiding op basis van Human Design? Als….

  • Je jezelf en elkaar beter wilt leren kennen
  • Jullie inzicht willen hebben in waarom de verbinding op sommige momenten lastiger is dan op andere momenten
  • Jullie het idee hebben dat de relatie (veel) moeite kost
  • Jullie samen willen groeien

Na deze relatiebegeleiding ontstaat:

  • Inzicht in jezelf en elkaar
  • Meer begrip voor elkaar
  • Herkenning en herinnering van je unieke zelf én van jouw partner

Wat kan je verwachten:

Je wordt begeleid door Systemische coach Susan Boumans. In een sessie van 120 minuten doorlopen jullie samen jullie Human Design. Jullie weten dan welk type jullie zijn en wat jullie autoriteit en strategie zijn. Jullie begrijpen en ervaren wat de gedefinieerde en lege vlakken in jullie chart betekenen. En dan zijn jullie klaar om te experimenteren met je autoriteit en strategie.

Hoe kom ik daar?

De begeleiding vindt plaats op het kantoor van Ja tegen Nu & de Academie op de Putgraaf 3 in Heerlen. Wanneer jullie deze begeleiding willen boeken laat dan in het inschrijfformulier jullie gegevens achter. Susan neemt dan contact met jullie op voor het maken van een afspraak. De investering van deze relatie begeleiding op basis van Human Design bedraagt € 195,- en is vrijgesteld van BTW.

Inschrijfformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Terug naar Ja tegen Nu - Home